Cjenik

    Bio Save
Klasik
Bio Save
+30
Bio Save
+40
Bio Save
+50
  Standardni paketi usluga obuhvaćaju        
A Neograničeno trajanje ugovora  check.png  check.png  check.png  check.png
B Bez dodatnih troškova na godišnjoj razini  check.png  check.png  check.png  check.png
C Stručne konzultacije s našim medicinskim stručnjacima  check.png  check.png  check.png  check.png
D Detaljna medicinska povijest i procjena naših liječnika  check.png  check.png  check.png  check.png
E Obuka osoblja u rodilištu od strane naših suradnika  check.png  check.png  check.png  check.png
F Transportni paket sa setom za uzimanje krvi Vita 34 stabilan u pogledu temperature  check.png  check.png  check.png  check.png
G Besplatno uzimanje krvi iz pupkovine u rodilištu  check.png  check.png  check.png  check.png
H Transport do našeg laboratorija obavlja se preko specijalizirane kurirske službe 365 dana godišnje  check.png  check.png  check.png  check.png
I Obrada krvi u sterilnim uvjetima (GMP-standard)  check.png  check.png  check.png  check.png
J Računalno upravljanje krioprezervacijom u posebno razvijenim vrećicama za zamrzavanje Vita 34  check.png  check.png  check.png  check.png
K Ispitivanje kvalitete krvi u skladu sa zakonskim odredbama  check.png  check.png  check.png  check.png
L Dostavljanje i obrazloženje rezultata / certifikat  check.png  check.png  check.png  check.png
M 50 godina osiguranja za slučaj insolventnosti kod HDI - Gerling, Nemačka  check.png  check.png  check.png  check.png
N Transport pupčane krvi do klinike u slučaju terapijske primene  check.png  check.png  check.png  check.png
           
           
  Vremenski period pohrane        
O Period pohrane na 20 godina  check.png - - -
P Period pohrane na 30 godina -   check.png - -
R Period pohrane na 40 godina - -  check.png -
S Period pohrane na 50 godina - - -   check.png
  Dodatne usluge        
T 180 EUR poklon popust za vjernost kod sljedeće pohrane krvi iz pupkovine  check.png  check.png  check.png  check.png
U Petogodišnje jamstvo za cijenu kod sljedeće pohrane krvi iz pupkovine  check.png  check.png check.png  check.png
V Posebni uvjeti kod blizanačke trudnoće  check.png  check.png  check.png  check.png
  Ugovorom određena cijena u kn 18.500 21.500 23.700 25.800

 

Standardni paketi usluga obuhvaćaju

A  Neograničeno trajanje ugovora
Svaki ugovor traje neograničeno jer zdravstvena preventiva treba biti na raspolaganju Vašem djetetu tijekom cijelog života.

B  Bez dodatnih troškova na godišnjoj razini
Ugovorom određena naknada je fiksna. Uvjeti ugovora Vam garantiraju da tijekom ugovorenog perioda pohrane nećete imati nikakvih dodatnih troškova. Vrlo je važna financijska sigurnost za Vas i Vaše dijete kod dugoročne pohrane krvi iz pupkovine.

C  Stručne konzultacije s našim medicinskim stručnjacima
Stručnjaci iz područja medicine će Vas stručno savjetovati i pružiti Vam podršku u svim medicinskim pitanjima vezanim za temu matičnih stanica iz krvi iz pupkovine.

D  Detaljna medicinska povijest i procjena naših liječnika
Pažljivo prikupljanje podataka i procjena medicinske povijesti Vaše obitelji propisani su od strane Ministarstva zdravlja Njemačke, a rade se zbog sigurnosti Vašeg djeteta u slučaju terapijske primjene krvi iz pupkovine. Na osnovi formulara medicinske povijesti i rezultata zabilježenih u trudničkoj dokumentaciji, naši liječnici procjenjuju može li s medicinske točke gledišta biti izvršeno uzimanje krvi iz pupkovine i može li kasnije ta krv biti primjenjena u terapijske svrhe. Odgovarajuću potvrdu o tome dobit će i klinika koju ste izabrali za porod.

E  Obuka osoblja u rodilištu od strane naših suradnika
Stručni tim naših suradnika vodi računa o tome da Vaše rodilište ispunjava sve preduvjete propisane zakonom, koji su neophodni za dobivanje krviiz pupkovine, kao i o tome da svi liječnici i sve babice prođu obuku za uzimanje krvi iz pupkovine.

F Posebno dizajniran transportni paket sa setom za uzimanje krvi Vita 34
Sigurnosno pakiranje koje sadrži gel, čija je uloga stabiliziranje temperature, izolacijska kutija od stiropora i čip za mjerenje temperature, koji neprekidno bilježi temperaturu, dizajnirali su stručnjaci Vita 34, kako bi osigurali najbolju moguću kvalitetu transporta krvi. Paket sadrži set za uzimanje krvi Vita 34, posebno dizajniran za sigurno uzimanje krvi iz pupkovine kod normalnog porođaja i carskog reza te kutiju s priborom za dezinfekciju.

G  Besplatno uzimanje krvi iz pupkovine u rodilištu
Uzimanje krvi iz pupkovine obavlja obučeno osoblje. Troškovi uzimanja krvi iz pupkovine su uračunati u cijenu.

H  Transport krvi putem specijalizirane kurirske službe u naš laboratorij
Naša info linija Vam je na raspolaganju 365 dana godišnje, 24 sata dnevno. Možete biti sigurni da će transport krvi u laboratoriju Vita 34 čak i vikendom ili praznicima biti izvršen u predviđenom roku, koji je propisan od strane Njemačke liječničke komore.

I  Obrada krvi u sterilnim uvjetima (GMP standard)
Priprema krvi iz pupkovine obavlja se u našem laboratoriju Vita 34. Radi se o sigurnom laboratoriju u skladu s GMP standardom (GMP: Good Manufacturing Practice - najviši medicinski standard za proizvođače medicinskih sredstava). Obrada krvi se radi u posebno zaštićenim sterilnim prostorijama, koje se neprekidno nadziru, a pristup tim prostorijama je strogo ograničen.

J  Računalno upravljanje krioprezervacijom u vrećicama za zamrzavanje Vita 34
Krv iz pupkovine se zamrzava u šest doza (jedna glavna vrećica i pet uzoraka za dodatna testiranja). Krv se pohranjuje u posebno dizajniranoj vrećici koja je otporna na lomljenje. U slučaju da je prikupljena veća zapremnina krvi, ona će bez dodatnih troškova biti podijeljena i pohranjena u dvije odvojene vrećice. Svih šest doza nalazi se u jednoj kaseti, koja garantira ravnomjerno i sigurno zamrzavanje i pohranu. Trajna pohrana radi se u spremnicima za zamrzavanje, koji imaju nezavisno napajanje strujom na temperaturi od -196°C.

K  Ispitivanje kvalitete u skladu sa zakonskim odredbama
Krv iz pupkovine mora biti pažljivo ispitana u skladu s propisanim parametrima kvalitete. Tek tada ona može biti upotrebljena u slučaju bolesti. Testiranje traje nekoliko tjedana i obuhvaća sljedeće važne korake.
Kod krvi iz pupkovine: broj potentnih stanica, krvna grupa, kontrola sterilnosti, infekcijski markeri (HIV 1-RNK, hepatitis C-RNK, parvovirus B19-DNK, virus citomegalia-DNK). Ako je neophodno, kao npr. u slučaju pozitivne kontrole sterilnosti, provodimo dodatna testiranja.
Kod krvi majke: HIV 1/2 - antitela/p24-antigen, TP-antitijela, hepatitis Bs-antigen, hepatitis Bc-antitijela, hepatitis C-antitijela, HTLV I/II-antitijela. Ako je neophodno, provodimo I testiranje i za druge parametre.

L  Dostavljanje i obrazloženje rezultata / cetrifikat
Mi Vam priopćavamo rezultate ispitivanja  krvi iz pupkovine i krvi majke. U slučaju da imate pitanja možete se telefonskim putem obratiti našem stručnom suradniku. Nakon toga ćete dobiti certifikat.

M  50 godina osiguranja za slučaj insolventnosti kod osiguranja HDI - Gerling, Germany
Kao privatna banka krvi iz pupkovine mi smo nezavisni od utjecaja nositelja javnog interesa i subvencija i na taj način od odluka koje mogu utjecati na trajanje ili kvalitetu pohrane. Time Vam nudimo sigurnost koju će podržati osiguranje HDI - Gerling, Germany.
HDI - Gerling će u slučaju insolventnosti osigurati financijska sredstva za to da krvi iz pupkovine Vašeg djeteta do 50. godine života ostane pravilno pohranjena.

N  Transport krvi iz pupkovine do klinike
U slučaju da je potrebna krvi iz pupkovine Vašeg djeteta za terapijsku primjenu, dobit ćete od nas sveobuhvatnu podršku. Pomoći ćemo Vam pri ispunjavanju formulara, kod dogovora s liječnicima I, ukoliko je to moguće, zajedno ćemo potražiti specijalista. Mi donosimo krioprezervirane matične stanice u posebnom spremniku u kliniku i pomažemo u pripremi matičnih stanica. Za ove zadatke Vita 34 je uspostavila poseban tim za transport matičnih stanica.

 

 

Vremenski period pohrane

O Bio Save Klasik
Bio Save Klasik podrazumijeva period pohrane na 20 godina.

P Bio Save +30
Bio Save +30 podrazumijeva period pohrane na 30 godina.

R  Bio Save +40
Bio Save +40 podrazumijeva period pohrane na 40 godina.

S  Bio Save +50
Bio Save +50 podrazumijeva period pohrane na 50 godina.

 

Dodatne usluga

T  180 EUR poklon popust za vjernost
Ukoliko se odlučite za pohranu krvi iz pupkovine u Vita 34 i za sljedeće dijete, dobit ćete popust od 180 EUR. Ovaj popust se ne može kombinirati i zbrajati s drugim popustima ili posebnim pogodnostima u slučaju blizanačkog porođaja.

U  Petogodišnje jamstvo za cijenu kod sljedeće pohrane krvi iz pupkovine
Ukoliko se tijekom sljedećih pet godina odlučite za pohranu krvi iz pupkovine drugog djeteta po istim ugovornim uvjetima, mi Vam jamčimo istu cijenu kao kod prve pohrane, bez obzira na eventualne ispravke cijena koje su se dogodile u međuvremenu.

V  Posebni uvjeti kod blizanačke trudnoće
U slučaju blizanačkog poroda nudimo Vam posebne pogodnosti. Za prvo dijete plaćate cijeli ugovorom određeni iznos ovisno o periodu pohrane (precizirano pod: O, P, R i S), dok za drugo plaćate: na period od 20 godina 9.250 KN, na period od 30 godina 10.750 KN, na period od 40 godina 11.850 KN i na period od 50 godina 12.900 KN.