Cjenik

    Bio Save
Klasik
Bio Save
+30
Bio Save
+50
  Standardni paketi usluga obuhvaćaju      
A Bez dodatnih troškova na godišnjoj razini  check.png  check.png  check.png
B Stručne konzultacije s našim medicinskim stručnjacima  check.png  check.png  check.png
C Detaljna medicinska povijest i procjena naših liječnika  check.png  check.png  check.png
D Obuka osoblja u rodilištu od strane naših suradnika  check.png  check.png  check.png
E Transportni paket sa setom za uzimanje krvi BioSave stabilan u pogledu temperature  check.png  check.png  check.png
F Transport do našeg laboratorija obavlja se preko specijalizirane kurirske službe 365 dana godišnje  check.png  check.png  check.png
G Obrada krvi u sterilnim uvjetima (GMP-standard)  check.png  check.png  check.png
H Računalno upravljanje krioprezervacijom u posebno razvijenim vrećicama za zamrzavanje  check.png  check.png  check.png
I Ispitivanje kvalitete krvi iz pupkovine i majčine krvi u skladu sa zakonskim odredbama  check.png  check.png  check.png
J Dostavljanje i obrazloženje rezultata / certifikat  check.png  check.png  check.png
K Podrška u liječenju od strane zaklade Bio Save  check.png  check.png  check.png
L Transplant assistant - Transport matičnih stanica do klinike i podrška liječnika transplantologa u slučaju terapijske primene

 

 check.png

 

 check.png

 

 check.png

Analizu krvi na HIV, hepatitis B, hepatitis C i sifilis  check.png  check.png  check.png
  Vremenski period pohrane      
N Period pohrane na 20 godina  check.png - -
O Period pohrane na 30 godina -   check.png -
P Period pohrane na 50 godina - -   check.png
  Dodatne usluge      
R 180 EUR poklon popust za vjernost kod sljedeće pohrane krvi iz pupkovine  check.png  check.png  check.png
S Neograničeno jamstvo za cijenu kod sljedeće pohrane krvi iz pupkovine  check.png  check.png  check.png
  Ugovorom određena cijena u kn za pohranu krvi iz pupkovine 18.500 21.500 25.800
  Ugovorom određena cijena u kn za pohranu tkiva pupkovine (bez ispitivanja vitalnosti matičnih stanica)

 

5.600

 

7.500

 

10.300

  Ugovorom određena cijena u kn za pohranu izoliranih matičnih stanica iz pupkovine (uz ispitivanja vitalnosti matičnih stanica i umnožavanje do min. 0,5 mln)

 

7.500

 

9.400

 

12.200

 

Standardni paketi usluga obuhvaćaju

 

A  Bez dodatnih troškova na godišnjoj razini
Ugovorom određena naknada je fiksna. Uvjeti ugovora Vam jamče da tijekom ugovorenog perioda pohrane nećete imati nikakvih dodatnih troškova. Vrlo je važna financijska sigurnost za Vas i Vaše dijete kod dugoročne pohrane krvi iz pupkovine.

B  Stručne konzultacije s našim medicinskim stručnjacima
Stručnjaci iz područja medicine stručno će Vas savjetovati i pružiti Vam podršku u svim medicinskim pitanjima vezanima za temu matičnih stanica iz krvi iz pupkovine.

C  Detaljna medicinska povijest i procjena naših liječnika
Pažljivo prikupljanje podataka i procjena medicinske povijesti Vaše obitelji rade se zbog sigurnosti Vašeg djeteta u slučaju terapijske primjene krvi iz pupkovine. Na osnovi formulara medicinske povijesti i rezultata majčine krvi, naši liječnici procjenjuju može li s medicinske točke gledišta biti izvršeno uzimanje krvi iz pupkovine i može li kasnije ta krv biti primjenjena u terapijske svrhe.

D  Obuka osoblja u rodilištu od strane naših suradnika
Stručni tim naših suradnika vodi računa o tome da Vaše rodilište ispunjava sve preduvjete propisane zakonom, koji su neophodni za dobivanje krvi iz pupkovine, kao i o tome da svi liječnici i sve primalje prođu obuku za uzimanje krvi iz pupkovine.

E Posebno dizajniran transportni paket sa setom za uzimanje krvi BioSave
Sigurnosno pakiranje koje sadrži gel, čija je uloga stabiliziranje temperature, izolacijska kutija od stiropora i čip za mjerenje temperature, koji neprekidno bilježi temperaturu, dizajnirali su naši stručnjaci, kako bi osigurali najbolju moguću kvalitetu transporta krvi. Paket sadrži set za uzimanje krvi, posebno dizajniran za sigurno uzimanje krvi iz pupkovine kod vaginalnog porođaja i carskog reza te kutiju s priborom za dezinfekciju.

F  Transport krvi putem specijalizirane kurirske službe u naš laboratorij
Naša info linija Vam je na raspolaganju 365 dana godišnje, 24 sata dnevno. Možete biti sigurni da će transport krvi do našeg laboratorija biti izvršen u predviđenom roku čak i vikendima i praznicima.

G  Obrada krvi u sterilnim uvjetima (GMP standard)
Priprema krvi iz pupkovine obavlja se u našem laboratoriju. Radi se o sigurnom laboratoriju u skladu s GMP standardom (GMP: Good Manufacturing Practice - najviši medicinski standard za proizvođače medicinskih sredstava). Obrada krvi provodi se u posebno zaštićenim sterilnim prostorijama, koje se neprekidno nadziru, a pristup tim prostorijama je strogo ograničen.

H Računalno upravljanje krioprezervacijom u vrećicama za zamrzavanje

Matične stanice pohranjuju se u posebno dizajniranoj vrećici, koja je otporna na lomljenje. U slučaju da je prikupljena veća zapremina krvi, ona će bez dodatnih troškova biti podijeljena i pohranjena u dvije odvojene vrećice. Trajna pohrana provodi se u spremnicima za zamrzavanje na temperaturi od -196 °C.

I  Ispitivanje kvalitete krvi iz pupkovine i majčine krvi u skladu sa zakonskim odredbama
Krv iz pupkovine mora biti pažljivo ispitana u skladu s propisanim parametrima kvalitete. Tek tada ona može biti upotrebljena u slučaju bolesti. Testiranje traje nekoliko tjedana i obuhvaća sljedeće važne korake.
Kod krvi iz pupkovine: broj pluripotentnih stanica, krvna grupa, kontrola sterilnosti, infekcijski markeri (HIV 1-RNK, hepatitis C-RNK, parvovirus B19-DNK, virus citomegalia-DNK). Ako je neophodno, kao npr. u slučaju pozitivne kontrole sterilnosti, provodimo dodatna testiranja besplatno.
Kod krvi majke: HIV 1/2 - antitijela/p24-antigen, TP-antitijela, hepatitis Bs-antigen, hepatitis Bc-antitijela, hepatitis C-antitijela, HTLV I/II-antitijela. Ako je neophodno, provodimo i testiranje i za druge parametre besplatno.

J  Dostavljanje i obrazloženje rezultata / cetrifikat
Mi Vam priopćavamo rezultate ispitivanja  krvi iz pupkovine i krvi majke. U slučaju da imate pitanja možete se telefonskim putem obratiti našem stručnom suradniku.

K Podrška u liječenju od strane zaklade BioSave

Zaklada BioSave registrirana je kao zaklada za pomoć pri liječenju matičnim stanicama i kao takva je specijalizirana za pomoć ne samo klijentima Bio Savea, već i svoj djeci kojoj je pomoć potrebna bez obzira u kojoj su banci matične stanice sačuvane.

L  Transport krvi iz pupkovine do klinike
U slučaju da je potrebna krvi iz pupkovine Vašeg djeteta za terapijsku primjenu, dobit ćete od nas sveobuhvatnu podršku. Pomoći ćemo Vam pri ispunjavanju formulara, kod dogovora s liječnicima i, ako je to moguće, zajedno ćemo potražiti specijalista. Mi osiguravamo transport matičnih stanica u posebnom spremniku do klinike.

 

Vremenski period pohrane

N Bio Save Klasik
Bio Save Klasik podrazumijeva period pohrane na 20 godina.

O Bio Save +30
Bio Save +30 podrazumijeva period pohrane na 30 godina.

P  Bio Save +50
Bio Save +50 podrazumijeva period pohrane na 50 godina.

 

Dodatne usluga

R  180 EUR poklon popust za vjernost
Ako se odlučite za pohranu krvi iz pupkovine u FamiCordu i za sljedeće dijete, dobit ćete popust od 180 EUR. Ovaj popust ne može se kombinirati i zbrajati s drugim popustima ili posebnim pogodnostima u slučaju blizanačkog porođaja.

S  Doživotno jamstvo za cijenu kod sljedeće pohrane krvi iz pupkovine
Ako se bilo kada u životu odlučite za pohranu krvi iz pupkovine drugog djeteta po istim ugovornim uvjetima, mi Vam jamčimo istu cijenu kao kod prve pohrane, bez obzira na eventualne ispravke cijena koje su se dogodile u međuvremenu.