Istraživanje

“Istraživanje je za nas na prvom mjestu, jer svako saznanje doprinosi proširivanju mogućnosti primjene matičnih stanica.”

Dr. Rüdiger Alt
direktor istraživanja i razvoja u Vita 34

Mi istražujemo da bi Vaše dijete imalo koristi od novih terapija.

Mi smo uvjereni da će matične stanice iz krvi iz pupkovine pomoći da se u budućnosti pobijede danas još uvijek neizlječive bolesti. Znanost je na pragu novog razdoblja, u kojem će matične stanice biti treći stup medicine, pored lijekova i kirurških metoda. Mi doprinosimo ovom razvoju u značajnoj mjeri. Ako pohranite pupčanu krv svog djeteta, pružate mu posebnu mogućnost da sudjeluje u medicinskom razvoju.

Istraživanjima do napretka

Mi sudjelujemo u osnovnim istraživanjima i ispitivanjima terapija. Pritom surađujemo sa sveučilištima i renomiranim institutima za znanstvena istraživanja u cijeloj Njemačkoj. Mnogi naši istraživački rezultati su predstavljeni na međunarodnim kongresima i objavljeni u stručnim časopisima. Dva istraživačka projekta su nagrađena od strane Njemačkog društva za torakalnu, kardio i vaskularnu kirurgiju.

Ne završava se svaki istraživački projekt pozitivno, ali svaki rezultat doprinosi boljem razumijevanju matičnih stanica iz krvi iz pupkovine i proširivanju mogućnosti njihovevirt primjene. Svako novo područje primjene koje bude otkrivena može učiniti krv iz pupkovine Vašeg djeteta još dragocjenijim.

Naši partneri:

(1) Sveučilište u Leipzigu, (2) Institut Fraunhofer za staničnu terapiju i imunologiju Leipzig, (3) Transplantacijski centar za regenerativnu medicinu, Leipzig, (4) Sveučilište Rostok, (5) Viša medicinska škola Hanover, (6) Tehničko sveučilište München, (7) IPK Gatersleben, (8) BioPlanta GmbH Lajpcig, (9) Institut Leibniz za biljnu biokemiju Hale