CIJENE MATIČNIH STANICA

CIJENE MATIČNIH STANICA

Detaljno objašnjenje usluga i paketa

Detaljno objašnjenje

Proizvodi, usluge i cijene

BEZ DODATNIH TROŠKOVA NA GODIŠNJOJ razini

Ugovorom određena naknada je fiksna. Uvjeti ugovora Vam jamče da tijekom ugovorenog razdoblja pohrane nećete imati nikakvih dodatnih troškova. Vrlo je važna financijska sigurnost za Vas i Vaše dijete kod dugoročne pohrane krvi iz pupkovine.

STRUČNE KONzULTACIJE S NAŠIM MEDICINSKIM STRUČNJACIMA

Eksperti iz područja medicine će Vas stručno posavjetovati i pružiti Vam podršku u svim medicinskim pitanjima vezanima za temu matičnih stanica iz krvi iz pupkovine.

DETALJNA MEDICINSKA POVIJEST I PROCjENA NAŠIH liječnika

Pažljivo prikupljanje podataka i procjena medicinske povijesti Vaše obitelji, vrše se zbog sigurnosti Vašeg djeteta u slučaju terapijske primjene krvi iz pupkovine. Na osnovi formulara medicinske povijesti i rezultata krvi majke prije porođaja naši liječnici procjenjuju je li s medicinske točke gledišta moguće uzimanje krvi iz pupkovine i može li kasnije ta krv biti primijenjena u terapijske svrhe.

posebno DIZAJNIRANI TRANSPORTNI PAKET SA SETOM ZA UZIMANJE KRVI

Sigurnosno pakiranje koje sadrži gel, čija je uloga stabilizacija temperature, izolacijska kutija od stiropora i čip za mjerenje temperature, koja se neprekidno bilježi, dizajnirali su naši stručnjaci, kako bi osigurali najbolju moguću kvalitetu transporta krvi. Paket sadrži set za uzimanje krvi, posebno dizajniran za sigurno uzimanje krvi iz pupkovine kod prirodnog porođaja i carskog
reza te kutiju s priborom za dezinfekciju.

TRANSPORT KRVI PUTEM SPECIJALIZirane KURIRSKE SLUŽBE DO LABORATORIJa

Dostupni smo za sve informacije putem telefonskog broja 01/644 77 90, a dobit ćete i dodatne kontakte prilikom potpisivanja ugovora kako biste bili sigurni da će transport krvi do našeg laboratorija biti izvršen u predviđenom roku čak i ako se porod dogodi tijekom vikenda ili blagdana.

OBRADA KRVI U STERILNIM uvjetima (STANDARD GMP)

Priprema krvi iz pupkovine provodi se u našem laboratoriju. Radi se o sigurnom laboratorijiu u skladu sa standardom GMP (GMP: Good Manufacturing Practice - najviši medicinski standard za proizvođače medicinskih sredstava). Obrada krvi se provodi u posebnim zaštićenim sterilnim prostorijama, gdje se neprekidno provodi nadzor, a pristup tim prostorijama je strogo ograničen.

računalno UPRAVLJANJE KRIOPREZERVACIJOM U vrećicama ZA ZAMRZAVANJE

Matične stanice se pohranjuju u posebno dizajniranoj vrećici, koja je otporna na lomljenje. U slučaju da je prikupljena veća zapremina krvi, ona će bez dodatnih troškova biti podijeljenana i pohranjena u dvije odvojene vrećice. Trajna pohrana se provodi u spremnicima za zamrzavanje na temperaturi od -196 °C.

ISPITIVANJE KVALITETe KRVI IZ pupkovine I KRVI MAJKE U SKLADU SA ZAKONSKIM ODREDBAMA

Krv iz pupkovine mora biti pažljivo ispitana u skladu s propisanim parametrima kvalitete. Tek tada ona može biti upotrijebljena u slučaju bolesti. Testiranje traje nekoliko tjedana i obuhvaća sljedeće relevantne korake.

Kod krvi iz pupkovine: broj pluripotentnih stanica (CD34+, CD45-), vitalnost i morfologiju matičnih stanica, kontrola sterilnosti, infekcijski markeri (HIV 1-RNK, hepatitis C-RNK, parvovirus B19-DNK, virus citomegalia-DNK). Ako je neophodno, kao npr. u slučaju pozitivne kontrole sterilnosti, provodimo dodatna testiranja besplatno.

Kod krvi majke: HIV 1/2 - antitijela/p24-antigen, TP-antitijela, hepatitis Bs-antigen, hepatitis Bc-antitijela, Hepatitis C-antitijela. Ako je neophodno, provodimo i testiranje i za druge parametre besplatno.

DOSTAVLJANJE I INTERPRETACIJA REZULTATA / CERTIFIKAT

Mi Vam priopćavamo rezultate ispitivanja krvi iz pupkovine i krvi majke. U slučaju da imate pitanja možete se telefonskim putem obratiti našem stručnom suradniku.

PODRŠKA U LijEČENJU BIO SAVE FONDACIJE

Bio Save Fondacija je registrirana kao zaklada za pomoć pri liječenju matičnim stanicama i kao takva je specijalizirana za pomoć ne samo klijentima Bio Savea, već svoj djeci kojoj je pomoć potrebna, bez obzira u kojoj banci su matične stanice sačuvane.

TRANSPLANT ASSISTANT™ - TRANSPORT KRVI iz pupkovine DO KLINIKE

U slučaju da Vam je potrebna krv iz pupkovine Vašeg djeteta za terapijsku primjenu dobit ćete od nas sveobuhvatnu podršku. Pomoći ćemo Vam pri ispunjavanju formulara, u dogovoru s liječnicima i, ako je to moguće, zajedno ćemo potražiti specijalista. Mi osiguravamo transport matičnih stanica u posebnom spremniku u kliniku.

DODATNE USLUGE - 180 EUR POKLON POPUST ZA VjERNOST

Ako se odlučite za pohranu matičnih stanicau Bio Saveu i za sljedeće dijete, dobit ćete popust od 1800 EUR. Ovaj popust se ne može kombinirati i zbrajati s drugim popustima ili posebnim pogodnostima u slučaju blizanačkog porođaja.

DODATNE USLUGE - DOŽIVOTNA GARANCIJA CijENE KOD sljedeće pohrane KRVI iz pupkovine

Ako se bilo kada u životu odlučite za pohranu krvi iz pupkovine drugog djeteta pod istim ugovornim uvjetima, mi Vam jamčimo istu cijenu kao kod prve pohrane, bez obzira na eventualne korekcije cijena koje su se dogodile u međuvremenu.

DODATNE USLUGE - POSEBNI uvjeti KOD BLIZANAČKE TRUDNOĆE

U slučaju blizanačkog poroda, nudimo Vam posebne pogodnosti. Za prvo dijete plaćate cijeli ugovorom određeni iznos ovisno o razdoblju pohrane, dok za drugo plaćate 50 % iznosa za određeni broj godina.

POTREBNO VAM JE JOŠ INFORMACIJA?

POTREBNO VAM JE JOŠ INFORMACIJA?

Dogovorite sastanak ili nas kontaktirajte putem telefona ili maila

Sign In