BioKryo GmbH - spin-off Instituta Fraunhofer, pohranjuje biološke uzorke visoke kvalitete koji se mogu upotrijebiti za eventualne terapije, s jedinstvenom opremom zasnovanoj na standardu GMP. Ovaj koncept predstavlja unaprijeđeni način za dugoročno čuvanje bioloških uzoraka poput krvi iz pupkovine.

BioKryo koristi sustav upravljanja zasnovan na standardu GMP (Good Manufacturing Practices) u skladu sa strogim njemačkim zakonom.

Od 2013. godine BioKryo posjeduje međunarodni sertifikat ISO 9001, a od 2016. i akreditaciju AABB (American Association of Blood Banks).

Upotrebljava se najnovija tehnologija – svaki uzorak je obilježen čipom na kojem su svi relevantni podaci za uzorak – vlasnik, broj stanica, vitalnost, kvaliteta uzorka.

U slučaju da Vam zatreba Vaš uzorak - BioKryo ima dugogodišnje iskustvo u transportu uzoraka u cijelom svijetu. Vaš uzorak će stići do bolnice u najkraćem mogućem roku u skladu s najsuvremenijim principima transporta bioloških uzoraka.

BioKryo surađuje s ESBB (European, Middle Eastern & African Society for Biopreservation and Biobanking), na polju razvoja najsuvremenije pohrane matičnih stanica i tkiva.