5 osnovnih karakteristike matičnih stanica iz krvi iz pupkovine:

Matične stanice imaju sposobnost prolaska kroz krugove dioba stanica, a istovremeno zadržati nediferencirano stanje. S obzirom da se uzimaju pri rođenju, one nisu prošle proces starenja čovjeka. Stare su svega 9 mjeseci i zaštićene od bilo kakvih vanjskih utjecaja. Uz to, osiguravaju mnogo brže liječenje.

One “znaju” pronaći bolesne stanice u tkivima i pokrenuti proces liječenja. Imaju neograničeni potencijal diferenciranja u druge vrste stanica odrasle osobe.

Primarnim tipom matičnih stanica iz krvi iz pupkovine mogu se izliječiti mnoga, po život opasna, oboljenja. Krv iz pupkovine Vaše bebe ima jedinstvene prednosti u odnosu na matične stanice iz koštane srži. One su mlađe, mnogo vitalnije i nisu bile izložene faktoru okoline. Uz to, sačuvati krv iz pupkovine Vaše bebe možete samo jednom u životu - na porođaju.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu

Matične stanice se mogu transformirati u bilo koju drugu vrstu stanica u tijelu, što je mogućnost regeneracije jedinstvena u medicini. Već se koriste za tretman preko 100 oboljenja, dok se brojnim istraživanjima opseg primjene stalno povećava.

Pohranom matičnih stanica svog djeteta danas, investirate u medicinu budućnosti jer se trenutno provodi 7 000 kliničkih studija s matičnim stanicama.