Set za uzimanje uzorka

Ako odlučite pohraniti matične stanice svojeg djeteta, prva stvar koju biste trebali napraviti jest naručivanje našeg seta za uzimanje uzorka. To ćete napraviti vrlo lako - nazovite nas na službeni telefonski broj ili svoj set naručite slanjem e-maila na info@biosave.hr.

Set možete preuzeti u našem uredu ili će se on dostaviti na Vašu kućnu adresu već sljedećeg dana i sadržat će sve što je neophodno za sigurno i lako uzimanje jedinstvenih matičnih stanica Vašeg novorođenog djeteta.

Porođaj

Došao je i taj veliki dan. Prije nego što krenete u bolnicu, između ostalog, nemojte zaboraviti ove dvije bitne stvari: ponesite set za uzimanje matičnih stanica i kontaktirajte nas na broj 01/644 77 90. Čim primimo Vaš poziv, mi ćemo biti spremni nakon narednog poziva, kada se porođaj završi, u što kraćem vremenskom roku doći u rodilište i preuzeti set.

Uzimanje uzorka

Nakon rođenja, liječnik provodi prikupljanje uzorka krvi iz pupkovine. Proces je potpuno bezbolan, siguran i jednostavan za majku i dijete. 

Obrada uzorka

Odmah nakon porođaja, u najkraćem vremenskom roku, mi preuzimamo set od medicinskog osoblja i avionom ga šaljemo u laboratorij. Ondje će posebno obučeni liječnici i laboratorijski tehničari  detaljno testirati matične stanice i pripremiti ih za krioprezervaciju.

Pohrana

Matične stanice Vaše bebe zamrzavaju se na -196 °C. U našim kriotankovima one će biti sačuvane sljedećih 20,30 ili 50 godina (ovisno o paketu koji odaberete) u banci matičnih stanica koja je pod stalnim nadzorom.

Poklon za cijeli život

Kada Vaše dijete napuni 18 godina, on/ona će postati vlasnik matičnih stanica, kao i sigurnosti koju one nude. Vašem djetetu se na ovaj način nudi mogućnost da zaštiti ne samo sebe, već i svoju buduću obitelj. I zaista, postoji li bolji poklon od toga?